Schoolgids

Voorwoord

Hieronder vindt u de schoolgids van onze brede school de Kersenboom.

 

Deze schoolgids is bestemd voor ouders en/of verzorgers van kinderen die bij ons op school zitten. Tevens is de gids een eerste kennismaking met onze school voor hen die een school voor hun kind(eren) zoeken.


Onze school vervult een echte wijkfunctie voor de (toekomstige) kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar van nieuwbouwwijk Plantage de Sniep te Diemen. We bieden ouders en kinderen een dag-arrangement van 07.30 tot 18.30 uur waarbinnen het onderwijs zich afspeelt volgens een continurooster van 08.30 tot 14.00 uur en de kinderopvang hierop aansluit.
De naam van de school is geïnspireerd op de straat waaraan we begonnen zijn: Kriekenoord (een kriek is een kers). Daarnaast symboliseert het voor ons een boom: groei en ontwikkeling, passend bij de visie.


Ons doel is er voor de leerling een fijne en leerzame periode op de Kersenboom van te maken, waarin duidelijkheid door middel van afspraken en oog hebben voor de individuele leerling een belangrijke rol speelt. Het kind staat centraal in onze gezamenlijke zorg. Hebt u na het lezen vragen en/of opmerkingen, laat ons dat vooral weten.

Download